sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Pukinkontista paljastuneita jalkajuttuja

Heh, seuraa raportti muutamasta valmistuneesta.
Jaoin sinne sun tänne sitä sun tätä neulottua.(Vaikka yllättävän vähän oikeastaan.) Tässä eri ihmisten ottamia kuvia milloin mistäkin.

 Lapselleni uudet villasukat, ei tosin pukinkontin kautta, vaan nopsana lomapuhteena. Ensimmäiset mitä tein, kun perintösukkia serkuilta on tähän mennessä tupsahdellut tasaiseen tahtiin. 7 Veljestä, 3,5mm puikot, varren pitsi samahkoa kuin tässä Intuitive -myssyssäni. On erittäin edukseen pienen pohkeen ympärillä.


Kai-Meit äidilleni. Kuvan otti äiti itse. Shoppel Wollen Zauberball vai mikä se nyt on se lanka. 2,5mm puikot. Ensin piti ihan miettiä tuo pitsikuvio, mutta opin sen! Kiva ja helppo tehdä kun vaan hoksaa. Vähän ne kiertää eri kohdista mutta kiertäköön, oli se sen verran vaiva saada toimimaan näinkin hyvin.


 Myyjäisten jämäparisäärystimet, bonuslahja siskolle joka toivoi sääärystimiä. Lanka on Novitan Kelo ja puikot taisivat olla 7mm.

Ja alla toivesäärystimet, ihanan pehmeää Malabrigon Merino Worstedia. Sopii vilukissalle sänkyyn paljasta ihoa vasten. <3 Puikot vain 4,5mm. Pitsikuvio ei pääse oksennuksen kirjavassa langassa oikeuksiinsa mutta oli niin kiva neuloa että annoin mennä. Sisko muuten otti kuvat näihin ja yllä näkyviin itse. Olisitte nähneet sen kuvien kirjon ja vaivan minkä hän oli itseperustamansa muotikuvatoimistonsa kanssa nähnyt! Nyt tosin tulin katsoneeksi että molemmat säärystimet taitaa olla jalassa ylösalaisin, mutta saahan niitä käyttää miten itselle on mieluisimmat. ;)


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kokeilemaan noita Cookie A:n malleja. Välillä on aika tuskaa saada koko ja pitsimallit täsmäämään, mutta on ne hienoja! Ja ohjeet on kirjoitettu tosi hyvin.

   Poista
 2. Sait kiinnostumaan Kai-Meistä nyt kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jee! Vaikka ei tämä kyllä ollutkaan mikään maksettu mainos. ;)

   Poista
 3. Jaa! Minä ajattelin noista myyjäisistä jääneistä säärystimistä, että paksummat violetit raidat on painavampia ja painuu siksi alemmas. :D

  S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo oot siinä kyllä ihan oikeassa. Sen siitä saa kun neuloo mitä mieleen tulee sitä mukaa kun tulee lankaa eteen. Eli oikeastaan pidät niitä siis oikein päin. :P

   Poista