keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Uusia valmistuneita/Recent FO's

Escargot -hattu on aivan ihana. Mutta olen ollut kovin epäonninen sen kanssa. Tein sen melkein loppuun ohjeenmukaisilla puikoilla, ja tulos oli aivan liian iso. Purin hattuosan, ja tein pienemmillä puikoilla, ja vieläkin jäi liian isoksi, vaikka luulin että puolta milliä pienemmät puikot riittäisi. En jaksanut viimeistellä enkä purkakaan. Teen sen joskus ohuemmalla langalla uudestaan. Nyt käytössä oli Cascade 220 wool. Joku isopäisempi ystävä saa sen jos haluaa.

I love the Escargot pattern, but I can't manage to knit one of my size! Two tries and no success. I used Cascade 220 wool. Someday I'll try it again with lighter yarn. If you're head is bigger than mine, you can have the Escargot in the picture. Haven't even bothered to finish the snail on the brim, so disappointed.

http://www.knitty.com/ISSUEwbis11/PATTescargot.php

Joskus onnistuukin: Old Navy -sukat miehelleni, lanka on Louhittaren luolan Väinämöistä, värinä tomaatti. Koko on juuri sopiva, vaikka tuntuukin, että tämä Ravelryn ilmaisista ohjeista löytyvä malli ei sopinut ihan täydellisesti tälle langalle ja minun käsialalleni.

A success: Old navy socks for mys husband. Yarn is Knitlob lair's Väinämöinen, color tomato.

Ja tekeillä on Paulie ja Esteri. Molemmat niin ihania että piti kesken neulomisen pysähtyä kuvaamaan ja tulla hehkuttamaan. Neulon yhtä aikaa vuorotellen kumpaakin, ihania! Ja niin hyvin kirjoitetut ohjeetkin.

Yet two works in process, already very loved Paulie and Esteri sweater. They are just so wonderful that I had to stop knitting and photograph them, and come here to tell you how lovely they are. I truly recommend these patterns!
Esteri
Paulie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti