torstai 14. kesäkuuta 2012

Tilkkupeitto ja paketti




Ravelry


Hän osallistuu.

What happened? I can't manage to write before the photos. Well, here I present my eternity project.It has taken me forever to finish this blanket only because I hate sewing and weaving the ends. As you see from the pictures of the girl, it has been a long while from the start to finishing line.

En saa kirjoitettua kuvien yläpuolelle, tyhmää. Toivottavasti saan korjattua joskus. Tässä kuitenkin ikuisuusprojektini. Kyllä minua kadutti työn aloittaminen kun tajusin miten hidasta on virkata nuo neliöt yhteen. Ja vielä enemmän potutti päätteleminen! Vieläkin on se kesken, vaikka peittoa on jo yksi talvi käytetty vaunuissa ja sisällä pinnasängyn päiväpeittona. Ja kuten vauvan koosta näkyy, on aikaa vierähtänyt siitä kun peitto on aloitettu. Ei sillä ettenkö olisi ehtinyt, on vain ollut niin paljon kaikkea muuta mukavaa tekemistä, mikä on ollut pakko tehdä. Saa olla viimeinen työ vähään aikaan missä on näin paljon päättelemistä. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että tykkään peitosta, joten olen tosi iloinen että sain sen tehtyä.

Tässä vielä vaatimaton synttärilahjapakettiaskartelu.
One more thing, I wrapped my sister's birthday present in newspaper, and made the ribbon of the same material.



2 kommenttia:

  1. Söpö peitto. Mulla on tapana aloittaa aina kaikkia tilkkupeittoja ja sit niistä tuleekin tyynynpäällisiä tai nukenpeittoja.. Sellainen isoiso pitäis kyllä joskus saada aikaiseks. Ja komia paketti. Ja ihana pimu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Minä itse asiassa löysin vähän aikaa sitten muutaman pienen isoäidin neliön, jotka olen tehnyt 10-12-vuotiaana, ja muistan kovana suunnitelleeni niistä jonkinlaista torkkupeittoa ihmiselle. Ne näyttäisi riittävän tällä hetkellä juuri ja juuri pienelle nukelle. :D Ehkä teen niistä jotain nyt kun ne kuitenkin on olemassa. Jos tekisin ison, aikuiselle riittävän niin tekisin kyllä aika monikerroksisia ruutuja, ei olisi ihan niin kamalasti yhdistelemistä. Sellainen peitto olisi ihana, mutta ei niin yhtään minun juttu tehdä, heh.

      Poista