maanantai 23. huhtikuuta 2012

Bloggausneitsyyttä menettämässä

Hei.
En ole koskaan pitänyt blogia, enkä seurannut kenenkään blogia alusta asti. On siis vaikea päättää kuinka ja mistä aloittaisin. No siis. Ajatuksenani on pitää jonkinlaista päiväkirjaa lähinnä neulomisharrastuksestani, mutta mukaan eksynee kirjoituksia koskien muutakin näpertelyä ja (tähän mennessä epäonnista) puutarhanhoitoani.

Kaikkeen tekemiseeni usein sopii se, että intoa on taitoa enemmän, vaikkakin tuon neulomisen saralla kokemusta monenlaisista asioista löytyy jo. Mutta koko ajan sitä oppii uutta. Nyt esimerkiksi on työn alla ensimmäinen projektini magic loop -tekniikalla. Sukkapuikoilla hosuneena olen pitkään haaveillut että saisin opeteltua sen niin näppäräksi uhotun taiteen, ja onhan se. Ohjeet magic loop -tekniikkaan löysin täältä: http://www.ullaneule.net/0107/neuvot_magicloop.html ja vähän treenattuani voin todeta että tasaista ja nättiä jälkeä tulee. Projektina on helpot peukalolliset lapaset meidän pienelle: http://scrubberbum.typepad.com/patterns/2005/08/dulaan_easyon_m.html

Ajatuksenani on  kirjoittaa niin prosessista kuin esitellä valmiita töitä, saa nähdä mihin tämä ajatus muokkautuu postausten kuluessa. Sananen, kaksi tai lausekin. Tai sivu, saa nähdä, millaisia postauksia syntyy.
Tällä hetkellä lapasten lisäksi puikoilla on Esteri, Mari Muinosen ja Suvi Simolan iki-ihanasta kirjasta Kaikki lähti lapasesta. Jo valikoimasta poistuneesta tummankeltaisesta Isoveljestä, ja kovasti on tulossa puikoille tämä: http://owlsisters.blogspot.com/2011/05/free-paulie-for-you.html. Olen aivan sekaisin innosta, malli on ihana, ja minulla on siihen ihanat ja ihan liian kalliit Madelinetoshin langat valmiina.

Koska minulla ei ole mainituista projekteista vielä kuvia, niin tässä iloinen neulojatar, perheen pienin vielä mahassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti